Annons
Nyheter

Pavey extraknäcker i AIK

Fotbollskarriären rullar vidare med spel i Assyriska. Men Kenny Pavey kommer även att extrajobba som scout för allsvenska AIK. "Kenny har en historia som tillsammans med hans passion och hans ambition gör att han tillför egenskaper i AIK:s organisation.(TT)
Publicerad 11 april 2016

Fotbollskarriären rullar vidare med spel i Assyriska. Men Kenny Pavey kommer även att extrajobba som scout för allsvenska AIK.

"Kenny har en historia som tillsammans med hans passion och hans ambition gör att han tillför egenskaper i AIK:s organisation. Vi kommer att starta i mindre skala under året för att utvärdera 2016 innan vi planerar i det längre perspektivet", säger sportchefen Björn Wesström på klubbens webbplats.

Annons

Chefsscouten Tobias Ackerman:

"Kennys bakgrund som utländsk spelare som klarat av att anpassa sig väl och bygga en framgångsrik karriär i Sverige samt ett nytt kontaktnät som han adderar till organisationen 2016 gör AIK bättre", säger han.

Kenny Pavey spelade med AIK 2006-2011 och 2014-2015, två sejourer som resulterade i 193 tävlingsmatcher och 16 mål för mittfältaren.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons