Annons
Nyheter

Seger: "Det finns inget annat lag"

Efter tre år på fransk mark har landslagskaptenen Caroline Seger gjort sitt första träningspass med FC Rosengård. Av allt att döma blir Malmöklubben 32-åringens sista anhalt i karriären.(TT)
Publicerad 10 augusti 2017

Under torsdagen gjorde Caroline Seger sitt första träningspass för sin nya klubb FC Rosengård efter hemkomsten från Lyon.

””

Resultatmässigt blev året i Lyon en succé - klubben tog hem både ligan, cupen och Champions League - men den meriterade mittfältaren hade svårt att få speltid och kunde inte glädjas fullt ut åt framgångarna. "Jag tror om jag så var den sista människan på jorden så skulle han inte ha bytt in mig", sade hon till TT efter att ha bevittnat Champions League-triumfen från bänken.

””
Annons

Troligtvis sista klubben

Seger hade hoppats att den uteblivna speltiden i Lyon skulle göra henne extra fräsch i sommarens EM-slutspel. Så blev inte fallet.

””

När det stod klart att hon skulle återvända till Sverige var valet av klubb lätt.

””

Tvåårskontraktet hon kritat på är troligtvis det sista i hennes karriär.

””

Seg värvningsprocess

Rosengårds sportchef Therese Sjögran berättar att klubben i ett års tid varit i kontakt med Seger.

””

Under Sjögrans tid som sportchef har Rosengård värvat erfarna namn som Lotta Schelin och Anja Mittag, men klubben har kritiserats för att satsa på ålderstigna spelare istället för egna talanger.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons