Annons
Nyheter

Justin Thomas vann majorn

Svenskarna var aldrig riktigt med och slogs om de främsta placeringarna i PGA-mästerskapen i golf, som spelades på Quail Hollow Club utanför Charlotte. Världsåttan Henrik Stenson spelade bort sig redan första dagen med en 74-rond, tre över par.(TT)
Publicerad 13 augusti 2017

Svenskarna var aldrig riktigt med och slogs om de främsta placeringarna i PGA-mästerskapen i golf, som spelades på Quail Hollow Club utanför Charlotte.

Världsåttan Henrik Stenson spelade bort sig redan första dagen med en 74-rond, tre över par. Han följde upp med tre 70-ronder och klättrade till slut till en delad 13:e plats.

Annons

David Lingmerth rasade i resultatlistan efter en avslutande 77-rond, hans sämsta resultat under veckan. Han slutar på nio över par totalt på en delad 63:e plats. Alex Norén gick också på 77 slag och var elva över par totalt i tävlingen, vilket ger en delad 67:e plats för världsnian.

Vann gjorde den 24-årige amerikanen Justin Thomas, som slog sex birdies under slutronden och slutade på totalt åtta under par. Det är hans första majorseger.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons