Annons
Nyheter

Tvist kan stoppa miljonpublik från VM-kvalet

Med en vecka kvar till gruppfinalen i VM-kvalet mellan Sverige och Frankrike syns ingen lösning på konflikten mellan Telia och Discovery Networks, där bland annat Kanal 5 ingår. Det innebär att över 1,5 miljon svenskar riskerar att missa tv-sändningen från fredagens match på Friends arena.(TT)
Publicerad 3 juni 2017

Med en vecka kvar till gruppfinalen i VM-kvalet mellan Sverige och Frankrike syns ingen lösning på konflikten mellan Telia och Discovery Networks, där bland annat Kanal 5 ingår. Det innebär att över 1,5 miljon svenskar riskerar att missa tv-sändningen från fredagens match på Friends arena.

"Vi är ledsna över att behöva berätta att Telia i går kväll (läs fredag) signalerade till Discovery att Telia inte önskar ha några ytterligare konstruktiva förhandlingar med oss", säger Dan Panas, kommunikations- och presschef på Discovery Networks, i ett pressmeddelande.

Annons

Om parterna inte kommer överens innebär det att Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport och Discoverys övriga kanaler försvinner från Telias tv-plattformar från och med på torsdag.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons