Annons
Nyheter

Uppgifter: Inget nytt United-avtal för Zlatan

Det är fortfarande oklart var Zlatan Ibrahimovic kommer att spela nästa säsong. Han kommer inte att erbjudas något nytt kontrakt med Manchester United, rapporterar Daily Express.(TT)
Publicerad 2 juni 2017

Den svenske fotbollsstjärnans avtal löper ut den sista juni och enligt tidningens källor är den knäskadade 35-åringens lönekrav för höga för att Premier League-klubben ska chansa på att han tar sig tillbaka till toppfotbollen.

Även om Zlatan beskrivs som ett fysiskt fenomen och han i veckan lade upp en video på Instagram som visar hur han sparkar boll igen i sin trädgård, så finns det inga garantier för att han kommer att komma tillbaka och vara samma spelare som han var före skadan.

Annons

Ibrahimovic gjorde 28 mål på 46 matcher för Manchester United efter flytten från Paris Saint-Germain innan han skadade högerknäet i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht.

Han opererades i USA i slutet av april. Det är oklart när han kan vara tillbaka på fotbollsplanen.

Tidigare i veckan sade hans agent Mino Raiola att det viktiga är att svensken nu återhämtar sig efter skadan och att de tittar på vad som ska hända i framtiden.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons