Annons
Nyheter

Misstänkt bil beslagtagen i Manchester

Polisen i Manchester har hävt avspärrningarna efter att ha beslagtagit en bil som möjligen kan ha koppling till självmordsbombaren Salman Abedi. Avspärrningar var under fredagen uppsatta omkring 100 meter från fordonet, som stod parkerad tre kilometer söder om stadskärnan.(TT)
Publicerad 2 juni 2017

Polisen i Manchester har hävt avspärrningarna efter att ha beslagtagit en bil som möjligen kan ha koppling till självmordsbombaren Salman Abedi. Avspärrningar var under fredagen uppsatta omkring 100 meter från fordonet, som stod parkerad tre kilometer söder om stadskärnan.

Polisen försöker kartlägga Abedis förehavanden innan han utlöste sin sprängladdning på inomhusarenan, där den amerikanska popstjärnan Ariana Grande hade haft konsert. Abedi tog 22 människor med sig i döden.

Annons

Polisen har nyligen gått ut med övervakningsbilder på Abedi när han släpar på en blå resväska som ännu inte har återfunnits.

Tio män är frihetsberövade i anslutning till polisutredningen. Dessutom är Abedis pappa och bror frihetsberövade i Libyen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons