GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Zimbabwe drabbat av kolera

Zimbabwes huvudstad Harare är hårt drabbat av kolera sedan över 20 personer har dött och 2 000 smittats av sjukdomen efter att ha druckit smutsigt vatten. Hälsominister Obadiah Moyo bekräftar att situationen betecknas som kritisk.(TT)
Publicerad 11 september 2018

Zimbabwes huvudstad Harare är hårt drabbat av kolera sedan över 20 personer har dött och 2 000 smittats av sjukdomen efter att ha druckit smutsigt vatten. Hälsominister Obadiah Moyo bekräftar att situationen betecknas som kritisk.

””

Försäljningen av kött och fisk i de påverkade områdena har tillfälligt stoppats, och vissa skolor har stängts. Zimbabwe ber FN och privata företag om hjälp med att få ut dricksvatten till områdena.

Det värsta kolerautbrottet i landets historia skedde 2008 när över 4 000 dog och 40 000 fick läggas in på sjukhus för behandling.

TT