Annons
Nyheter

Åvallas död blev signalen till ett isfritt Ystad

Nyheter • Publicerad 29 januari 2006

Jag har som alla andra YA-läsare tagit del av senaste tidens insändare om att vi snarast bara måste ha en ishall i Ystad. Själv är jag så pass gammal att jag har haft förmånen att åka skridsko på Åvalla.

Det skulle utan tvekan vara ett lyft för kommunen att få en ishall. Tyvärr finns det något som heter pengar, eller rättare sagt bristen på dessa. Är det något som kostar för en kommun så är det en ishall. Dessutom tänker jag på det dåliga skick till exempel Österporthallen, badhuset och andra anläggningar (läs skolor) inom kommunen har. Dessa behöver rustas upp för miljonbelopp.

Annons

Kommunen bäddade själv en gång i tiden för att det inte skulle finnas någon ishall i kommunen. Det är bara att fråga vilken IK Pandora-medlem som helst från den tiden.

Henrik

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons