Annons
Nyheter

Cynismen måste stoppas!

Ansvarslöshet och inkompetens bland valda politiker och fackförbundsföreträdare är en bidragande orsak till dagens samhälle.
Nyheter • Publicerad 29 november 2002

Skatter och åter skatter använder man bland annat till förmåner och "fallskärmar". Den så kallade välfärden är obefintlig. Vård, skola och omsorg som var grundtanken i skattesystemet finns det inte pengar till, inte ens polisväsendet får tillräckligt med skattepengar . Socialdemokratin är inte värd namnet längre. Våld och bedrägeri är vardagsmat. Mellan 5 000 och 7 000 kronor i månaden får många ensamma svenskar klara sig på. Finansministerns råd att man kan låna till fastighetsskatten då räntan är låg, är ett hån mot individen. I övriga Europa demonstrerar man mot makthavarnas beslut - inte i Sverige. Det är dags att reagera! Bedrövad

Bertil Åkerman insandare@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons