Annons
Nyheter

Dagens ris den 18 november

Nyheter • Publicerad 17 november 2009

… till ansvariga i Skurups kommun för att ni stöttar privat ekonomisk vinning hellre än kommuninvånarnas boendemiljö. Bygg inte bort det gröna. Låt Skurup behålla sina grönområden. Boende på Solgården

… till politiker som på hemmaplan vitt och brett påstår sig kämpa för sin hemby men som, när det kommer till omröstning, plötsligt visar sig sakna åsikt i aktuell fråga och lägger ner sin röst.

Annons

RRK

… till er som ansvarar för fritidsgården och politiker eller tjänstemän i Tomelilla kommun som kan ha känt till arrangemanget att lotta ut en tatuering. Vem bjuder ni in nästa gång – Systembolaget? Vad är utlottningen då – en flaska whisky?

Tonårsförälder

… till er ansvariga för de privata vårdcentraler som i samband med vårdvalet i Skåne lovade runt men höll tunt, precis som politikerna! För oss "vanliga", mindre bemedlade finns bara ett enda val!

Sjukpensionärer

… till alla er som beter er som hyenor då något hemskt inträffar i till exempel ert eget bostadsområde. Det får mig att må illa. Om inte gamla människor har förmåga att ha vett och visa respekt så kan vi heller inte skälla på de yngre!

G Persson, Ystad

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons