Annons
Nyheter

Dagens ris den 9 juli

Nyheter • Publicerad 6 juli 2007

… till kaféer som inte tar betalkort.

Gäster som gick

Annons

… till dig tanklösa person som saboterat den kulturlämning, som vi Klambybor vårdar med ideella krafter. Åk tillbaka dit och sätt tillbaka alla bultar du skruvat bort från räcket samt laga bord och bänkar du som tagits sönder. Det måste lätta ditt samvete!

Föreningen

Brydestuans vänner

… till dig som dagen före midsommarafton visade vilket kraftpaket din lilla pluttbil är genom att i högsta fart ta ett ärevarv på Österporthallens parkering och riva upp ett jättegrusmoln. Kommen direkt från frissan var jag glad att vara utrustad med kapuschong.

M L

… till dig i den röda Volvon som den 25 juni körde på en katt på Dragongatan. Bromsa och gira kan du men inte gå ut och se hur det gått. Nästa gång så ta ditt ansvar och stanna och titta. Nu fick någon annan göra ditt jobb – hitta kommunens viltvårdare som kom hit och avlivade den.

Roger

… till Carl-Stefan på Cinema 3 för att du svarade så nonchalant på insändaren den 27 juni. Undermålig luft och kaotiska biobesök borde väl vara tillfälle för lite ödmjukhet? Sätt in tillräckligt med personal och ta tag i luftproblemet!

Gunilla

… till er som stal min sons saker på stranden. Mitt och ditt? Nä, tyvärr har ingen lärt er det.

Förbannad mamma.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons