Annons
Nyheter

Dagens ros den 12 november

Nyheter • Publicerad 11 november 2008

… till er vuxna/lärare som reagerar med tuffa åtgärder mot de barn som kränker andra i skolan. Ett kränkande ord kan ge men för livet för den som blir utsatt. Vi är många som tycker att detta är ett mycket bra initiativ.

Föräldrar till barn

Annons

på Mackleanskolan

… till er kolonister som under större delen av ogrässäsongen hållit rent längs Iskällarbacken. Bra jobbat.

J A O

… till dig, kvinna, som hjälpte mig på morgonen den 3 oktober då jag förvirrat mig ut från Ystads lasarett och inte kom in igen – utan dig hade jag blivit ännu mera nerkyld – samt till syster Bea på avdelning 7 för att du tog vidare hand om mig och fick mig tillbaka till rätt avdelning.

Ivan Nilsson med familj

… till Jonna och Walter för att ni var snälla och besökte oss!

Barn och personal

Humlan/Erici

… till Håkan, Ingrid, Sarah, mamma och Daniel för all hjälp med flytt och förvaring av mina saker.

Lina

Annons

… till dig, sköterska på Ystadakuten, för att du så igenkännande och professionellt tog emot oss natten till den 5 november. Då var Ystads lasarett inte störst – men faktiskt bäst!

Nina och Staffan Lingärde

… till alla er som upplät mark så att vi kunde genomföra vår spårtävling den 26 oktober samt till alla funktionärer som hjälpte till.

Simrishamns brukshundklubb

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons