Annons
Nyheter

Dagens ros den 29 november

Nyheter • Publicerad 28 november 2008

… till Karin, Malin och Stina för en "go" och trevlig O: fest.

Cocktailgästerna

Annons

… till dig som på kvällen den 23 november tog hand om min på Fridhem bortslarvade väska. Ha det bra, ärliga medmänniska.

"Trötter"

… till morfar Jan för att du tapetserade våra rum så fint! Mamma och pappa är avundsjuka!

Bamsekramar från Victor och Simon i Svar

… till alla som tänker på mig på olika sätt samt tar in min post, promenerar med mig och mycket mer. Jag är så glad att ni finns.

Klara Hallberg

… till underbara doktor Lars-Erik Brandberg på lasarettet i Ystad, till personalen på avdelning 3 och PAVE för all underbar omtanke och vård vid Ingrid Perssons sjukdom och sista tid samt till Leif på avdelning 3 för att du gav dig tid att hälsa på under tiden på PAVE. Kramar!

Ingrids dotter

… till Andreas Ransheim med flera ansvariga för utbytestävlingen den 23 november på Ystad Ridklubb för ert engagemang och en mycket trevlig dag!

Deltagare

Annons

… till Skivarps gammeldansförening Havsörnen för att ni kämpar på så vi kan dansa, trots att vi inte blir/är så mycket folk när vi har våra danskvällar. Vi ger inte upp! Kram!

Christina och Mats

med gänget

… till Ola Sandell för din insats i samband med sommarstugebranden i Sandskogen den 23 november. Det värmde extra!

Personalen

Räddningstjänsten i Ystad

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons