Annons
Nyheter

Dagens rosor den 1 december

Nyheter • Publicerad 30 november 2009

… till personalen på Stalltipset för lånet av telefon, det snälla Onslundaparet som hjälpte mig knuffa in bilen till sidan, Tina för att du hämtade mig och sist men inte minst till personalen på Opel i Tomelilla för all er hjälpsamhet och tröst den 20 november då jag höll på att framkalla motorhaveri.

Inger Larsson

Annons

… till Hans-Bertil, Anita och Kjell ert bidrag till Österlen Lyser samt till alla engagerade – det blev en lyckad kväll!

Styrelsen, Östra Vemmerlövs byalag

… till dig som vågade anmäla missförhållanden på LSS i Simrishamn.

Anhörig

… till Lilian och Jörgen i Rydsgård för hjälpen när vår bil strejkade i Skurup. Dotter och svärson

… till mormor och farbror Jörgen för att ni passade mig när mamma och pappa var på BB. Många kramar! Nea

… till Anki och Lasse för att ni tog hand om mig när hela tjocka släkten åkte till Stockeboda. Vad skulle jag gjort utan er – med min skadade tass.

Fritjof

… till alla engagerade ledare i Smedstorps IF:s Boll & Lek för allt ni gjort för våra barn denna termin.

Barn och föräldrar i Smedstorp

Annons

… till er supertrevliga och serviceinriktade killar, Hasse och Peter på Ystad kommun, för all hjälp – från att rädda djur till vattenfrågor samt för en trevlig pratstund dessutom!:

Anna

… till planerarna Lisa, Andreas, Lotta, Anki och resten av mina härliga medarbetare på Kompassen, boendestödsgruppen och jobbcenter för att ni är toppen!

Brittmarie

… till er som ansvarar för Köpingebro skola, världens bästa. Ni e bäst på allt! Ett kanonfritids och en toppenrestaurang.

Två tomtenissar

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons