Annons
Nyheter

Dagens rosor den 1 juli

Nyheter • Publicerad 30 juni 2006

… till er, ansvariga i Tomelilla kommun, som äntligen förstått vilken "turistskatt" vi har i HasseåTage-produktionen samt till Hasse själv för att du inte gav upp utan har haft "överseende" med den gångna "trögheten". Fantastiskt roligt!

Tomelillabo

Annons

… till alla er ledare, herrseniorer, damseniorer, kioskpersonal med flera för ett bra samarbete vid fotbollsskolan 2006.

Skurups AIF

… till Hasse och Ruby för ännu en underbar midsommarafton. Ni är oslagbara!

Gänget

… till mina barn Ingrid och Arne med familjer för all hjälp, omsorg och

omtanke!

Mor

… till våra lagkamrater för ett härligt och givande träningsläger i Halmstad. Nu fortsätter vi ge järnet hela sommaren. Kram!

E och M

… till Frälsningsarmén i Ystad för den fina gudstjänsten i Löderups Strandbad på midsommardagen!

Annons

Bengt och Tord

… till Hugo Brink, Nybrostrand för att du upptäckte att det glödde i kapuschongen på min blus och snabbt varnade mig på midsommarafton i Kulla. Någon hade lagt en glödande fimp i den.

Bränd men inte utbränd

… till Eva och Uno Andersson för att ni varje år ordnar den trevliga midsommardagsfesten. Vilken härlig tradition.

Två av era glada gäster

… till den underbara personalen på avdelning 2, narkos- och operationspersonal och sjukgymnasten Lena på Ystads lasarett för omtanken i samband med min operation.

Aina

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons