Annons
Nyheter

Dagens rosor den 24 november

Nyheter • Publicerad 23 november 2006

… till Elna Jönsson och Elsa Lundström för kaffetåren i ur och skur Allhelgonahelgen varje år på Borrby kyrkogård. Hoppas verkligen kyrkans styrande ger er den uppskattning ni är värda för ert ideella arbete.

En årlig kaffegäst

Annons

… till Kornelia Rasmussen för din starka insändare den 20 november. IFK Ystad Handboll har inte bara sjabblat bort en stor idrottspersonlighet och tränare utan även mångas förtroende för klubben.

Helena Ohlsson

… till mamma och pappa, svärmor Mona samt Arne, Frida och Anders för att ni tror på mig, stöttar och hjälper mig och min familj under tuffa veckor på min utbildning.

Linda, snart sjuksköterska

… till Marianne och Åke för en trevlig hemlighet!

Pia och Sven-Erik

… till världens bästa moster Annika Örn för att du alltid ställer upp och för att du sydde så fina gardiner till min nya lägenhet!

Zarah Severin

… till klass 8B på Emanuelskolan i Sjöbo för den trevliga dagen och det trevliga sällskapet förra tisdagen när vi fick följa med er till Aqua kul med mera.

Annika och Lisbet

Annons

… till Monica A, samordnare i Brottsoffer-Kvinnojouren, för den välorganiserade och välbalanserade dagen på Ystads Saltsjöbad. Föreningen har fått högsta vinsten, när du kom till oss.

Dina fans

… till Lasse, Rebeccas farbror, för att du var DJ på vårt disko. Du var superbra!

Bas 5

Östra skolan

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons