Annons
Nyheter

Glädjande om EWP lämnar landet

Läste med glädje att EWP lämnar landet om dom inte får sina krav igenom och inga käppar får sättas i hjulet gällande utsläppen som nu skulle bli mer än tidigare redovisats och att bullernivån skulle också överstiga gällande normer.
Nyheter • Publicerad 7 december 2011

Då har väl våra två högsta i fullmäktige bara en sak att göra och det är att be EWP fara åt helsike för här har dom inte att göra med att dom dikterar villkoren. Det har vi en lag som säger vad som gäller och vill inte EWP följa den så får dom leta sig utomlands. Då har EWP redan brutit ett ingånget avtal med kommunen och då gäller inte det längre. Detta har väl inte varit något oväntat att det skulle dyka upp då flertalet som är motståndare till detta projekt har befarat en mycket stor miljöförstöring av hamnen, Sandskogen och hela stadskärnan.

Conny Rehn
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons