Annons
Nyheter

Hamnupproret – ta nu time-out!

Nyheter • Publicerad 22 juni 2006

Vi, den tysta men betydande majoriteten Ystadsbor som är positiva till hamnutbyggnaden, är nu ordentligt trötta på alla de insändare och artiklar i en gnällig och ofta osaklig anda, varmed vi begåvas praktiskt taget dagligen.

Lugna er nu ett tag, "kära" hamnupproriska! Nu senast (Jacobic) skulle våra politiker röstas bort, om de inte gör som upproret vill. Löjligt, vilket parti skall ni då välja?

Annons

Och sluta prata om demokrati! Er uppfattning om demokrati och möteskultur demonstrerades tydligt vid samrådsmötet, där ni uppträdde närmast skandalöst. Pratet om folkomröstning kan ni glömma. En sådan är helt meningslös med tanke på den klara majoritet, som är för utbyggnaden. Dessutom vet ni ju inte ens, hur frågorna skulle formuleras.

Låt inte Ystad bli en sömnig sovstad, utan satsa på handel, industri och sjöfart så att nya jobb kan uppstå inte minst, när det gäller våra ungdomar! Heder åt de politiker som vågar stå för detta!

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons