Annons
Nyheter

Hör gärna av er med idéer!

Vi tar till oss kritiken angående skötseln av Glemmingebro Idrottsplats framförd under "Dagens ris" i YA den 7 november.
Nyheter • Publicerad 14 november 2002

Då det inte framgår av insändaren vilken del av idrottsanläggningen som avses, så är det på sin plats att informera om att vi inom Glemmingebro IF inte ansvarar för skötseln av hela området. Parken runt Glemmingebros före detta stationshus och området närmast detta, inklusive tennisbanan, ansvarar Ystads kommun för. Detta inte sagt som något försvar mot den aktuella kritiken att skötseln av idrottsplatsområdet inte varit lika bra, som vi i styrelsen har och alltid haft som målsättning. Vi hoppas att insändarskribenten varit nere på idrottsplatsen och noterat de förbättringar som utförts - kiosken, serveringen, det nya uterummet och lekplatsen är bara en del av de ansiktslyft som gjorts under senare år. Förbättringar som vi i styrelsen är mycket stolta och nöjda med. Det finns fler projekt på gång. Så ni som är kritiska mot skötseln av idrottsplatsen eller har idéer om förbättring av densamma hör gärna av er till någon av oss i styrelsen. Vet ni inte vem som har styrelseuppdrag i GIF så kan ni få besked på vår hemsida. Ni är även hjärtligt välkomna ner till idrottsplatsen på något av våra många evenemang. Styrelsen i Glemmingebro IF

Bertil Åkerman insandare@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons