Annons
Nyheter

Kom gärna in i Kojan

Nyheter • Publicerad 11 november 2009

Svar på insändaren angående Kojan-disco (den 6 november).

Vi är en grupp föräldrar som helt ideellt arbetat med att starta upp en fritidsgård för alla barn oavsett skola från förskoleklass till årskurs 6.

Annons

Vi har medvetet valt att ha en låg kostnad för gårdskort med 50 kronor per läsår eller max 100 kronor per familj för att alla skall ha möjlighet att komma till oss. I de fall vi ordnar aktiviteter som har en extra kostnad som till exempel vid disco med DJ måste vi få in pengar till denna extra kostnad genom att ha ett inträde.

Att det inte nämnts om något inträde på den lapp som gick ut i början av terminen var, att där fanns hänvisning till att extra informationslappar som skulle komma efter hand. Det nämndes att vid första diskot var det ingen inträdesavgift, detta för att det var invigning och då skulle gårdskort lösas.

För att inte det skall bli några missförstånd framöver kommer det finnas tydliga lappar på anslagstavlan på fritidsgården, men även på skolan och vår hemsida under www.simrishamn.se under Simrislundsskolan.

Är ni ändå osäkra vill vi gärna att ni ringer eller kommer in och pratar med oss.

Jag vill passa på att tacka alla föräldrar som ställt upp och alla barn som kommit. Ni gör det till ett tacksamt arbete att fortsätta att arbeta för att det skall finnas en fritidsgård på lång sikt.

Det är jätteroligt att det kommer många barn till oss och vi vill även involvera många vuxna. Vi välkomnar alla föräldrar att ta en fika med oss eller stanna på fritidsgården hela kvällen tillsammans med ditt barn.

Kom gärna in och diskutera med oss om ni har synpunkter och ta en kopp kaffe. Det finns framdukat hela kvällen!

Carina Strömberg, ordförande, Simrislundsskolans föräldraförening
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons