Annons
Nyheter

Låt inte gnällspikarna ta över

Nyheter • Publicerad 4 november 2009

Nu måste någon sätta ner foten och ryta till. Hur kan politiker med flera låta Ystads gnällspikar ta över denna redan halv nedlagda stad?

Gnälla över att nattklubben Bar à Bar väsnas, när där redan har legat en nattklubb i många, många år. Flytta ut på landet och låt bli vår framtid! Det vill säga, låt oss få lov att ha kul.

Annons

Vad ska det bli av Ystad? Turisterna kommer att lysa med sin frånvaro och till slut kommer bara rollatorer att pryda Ystads gator. För det är väl så ni vill ha det? Till och med en hotellägare lämnade in en klagan över Mariakyrkan – för att klockorna ringer på nätterna! Klockringningen är historisk och ska absolut inte ändras!

Bussar och tåg har också stört vissa överkänsliga.

Nej, rädda vad som räddas kan och låt bli att lyssna på gnällspikarna. Jag hoppas att folk bojkottar bar a bars hyresvärd med tanke på hans inställning till Ystads uteliv!

"Malmö nästa"
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons