Annons
Nyheter

Min toppenmamma!

Nyheter • Publicerad 12 november 2006

För 18 år sedan föddes jag. I stället för att fortsätta arbeta 100 procent på fint kontor fem mil ifrån hemmet bestämde sig min mamma för att gå ned i tjänst och söka jobb i hemkommunen.

Någon välbetald kontorstjänst var det inte fråga om här, sådana jobb fanns helt enkelt inte. Mamma fick vackert ta vad som erbjöds henne, arbete i hemtjänsten.

Annons

Mamma offrade sin karriär, men blev i stället världens bästa mamma. Varje dag klockan två hämtade hon mig på dagis, varje dag hade hon ork och kraft kvar att leka med mig. Hon prioriterade aldrig att hon och pappa skulle åka på utlandssemestrar eller köpa nya möbler. Hon prioriterade mig – jag skulle ha hela och rena kläder i skolan, jag skulle få åka till Skara sommarland på sommarlovet.

Jag kan inte nog tacka dig mamma för den fina barndom du gett mig. Jag hoppas att jag en dag kommer bli en lika bra mamma till mina barn som du är för mig. Jag älskar dig mamma, mer än du någonsin kan förstå!

Emelie

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons