Annons
Nyheter

Självgod allians

Nyheter • Publicerad 24 juni 2014

Lyssnade på den direktsända partiledardebatten 18 juni. Något mer självgoda än alliansens företrädare bör vara svårt att hitta! Tror inte jag hörde en enda gång att det fanns något negativt med privatiseringar, välfärdsfrågor, skattesänkningar eller övriga nedskärningar i försäkringssystemet.

För att inte nämna den orättvisa pensionärsskatten man införde, utan man använde den största tiden till att prata om de röd- grönas politik.

Annons

Förvisso är det lätt att förstå, då deras egen politik har folk fått nog av! Det räcker inte att tro att man kan ”skrämma” folk med motståndarnas politik. Låtsas som enigheten är det som förenar alliansen, när sanningen är den att varje parti har sina frågor som man brinner för! Det gäller givetvis båda blocken. Det är det som folket ska ta ställning till i september.

Ser fram mot att alliansbefria Sverige i valet!

INTERNAL INTERNAL
Kalle Skarp, Pensionär Ystad
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons