Annons
Nyheter

Soptipp i Köpingebro?

Dessa rader är främst tillägnade dig som förhoppningsvis har fått fint hemma. Målat och tapetserat och nya fina plastlister - du är säkerligen väldigt nöjd med ditt arbete.
Nyheter • Publicerad 26 november 2002

Kände du samma tillfredsställelse när du körde ut i skogen vid Köpingebro och slängde skräpet som blev över? Plasthinken du haft tapetklister i, färgburkar, resterna av plastlisterna och överblivna tapeter? Och ett uttagskvitto från din bank! Det var innehållet i den blå plastsäck som du använde som emballage. Är den rostiga bilkylaren också din? Skärp dig! Har även en fråga till arrangörerna av rallyt i samma skog under Köpingebrodagen. Var får man tag på av naturen nedbrytbara plastband av den typ ni använde? Eftersom ni inte plockat bort dem utgår jag ifrån att de försvinner av sig själv. Jag går i skog och mark varje dag och blir topp tunnor rasande när jag ser hur illa folk bär sig åt med vår natur. Carina S Berglind, Köpingebro

Bertil Åkerman insandare@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons