Annons
Nyheter

Vårda Sandskogens ambassadörer

Efter att sent omsider ha tagit del av diverse märkliga insändare från december 2003 där det bland annat uttryckts tacksamhet över teknik och fastighetsnämndens agerande i frågan som rör kommunens kontroll av arrendeställena i Ystads sandskog, kan det konstateras att det sannerligen är synd om människorna.
Nyheter • Publicerad 11 mars 2004

Ett stelbent och arrogant agerande som skapat och fortsättningsvis skapar motsättningar, dels mellan kommunens egna invånarna (vilka även de befolkar Sandskogen) dels mellan Ystadsbor och årligen återvändande turister, är i min värld inget jag vill gratulera Ystads politiker till. Ett sådant agerande tyder istället på brist på insikt och omdöme. För övrigt kan det konstateras att Ystads kommun inte lär ha så mycket bättre reklampelare och ambassadörer än de årligen återkommande turisterna. Jag förmodar också att dessa substantiellt bidrar till såväl kommunens som näringslivets försörjning under i vart fall sommarhalvåret. Se till att vårda dessa ambassadörer istället för att betrakta dem med avund och fientlighet. Trots allt Ystadsvän

Bertil Åkerman insandare@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons