Annons

Drömmen om ett fantastiskt bröllop

Viktigast på ett bröllop är en äkta hälft. Men sen är det svårt att ranka. Allt är viktigt - och allt fanns på Saltsjöbaden i dag.
Ystad • Publicerad 8 november 2008
Hon och han och den eviga kärleken. På lördagen var det giftermål för hela slanten på Ystads Saltsjöbad. Bild: Anette Sjöstrand
Hon och han och den eviga kärleken. På lördagen var det giftermål för hela slanten på Ystads Saltsjöbad. Bild: Anette SjöstrandFoto: 

Bröllopsmässan lockade ett 30-tal utställare och en jämn ström av besökare. Inte många tomma rutor på p-platsen när YA dök upp i det fina vädret. Solen sken, blek men villig, glittrade i havet och gav extra lyster åt skogens höstfärger. Tempmätaren visade 12,5 grader. En perfekt dag för bröllop!

Vi hade dock inga sådana planer. Vi skulle jobba.

Annons

Inne på Saltan gjordes reklam för tårtor, choklad, musik, smink, frisyrer, fotografering, ringar, med mera.

På catwalken blev det modeshow med arrangören Camilla Wydeen som konferencier.

Brudgummen gjorde sig bäst i frack, konstaterade vi.

De kvinnliga modellerna visade sig i den ena vackra klänningen efter den andra. Mycket rosa och vitt. Men även rött, grönt och violett.

Snyggt, snyggt - även om tatueringar inte riktigt går ihop med sagoprinsessor på bröllopsbal.

Magnus Wegerup
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons