Annons

E65 har åter öppnat

En tung bärgningsbil har nu lyckats få undan de flesta av sju lastbilar som är involverade i en trafikolycka vid Ryngekarusellen. En av lastbilarna kom utanför vägrenen och de övriga fordonen körde in i denna. Olyckan medförde att en lastbil körde i diket och att en förare skadades lindrigt.
Ystad • Publicerad 22 februari 2002

Polisen tvingades på grund av snöstormen, trafikolyckor och avåkningar att stänga av E65 från Ystad till Rydsgård, men har nu kunnat öppna ett av körfälten för trafik. Bilförare uppmanas dock att ta det mycket lugnt på den aktuella vägen. - Vi har nu den tunga bärgningsbilen på plats i Rynge och har fått undan nästan alla lastbilarna. De tunga fordon som körde fast vid Bjäresjörasten har också tagits omhand, säger yttre polisbefäl Ingemar Anderson sig på olycksplatsen i Rynge. - Sikten var här tidigare plus minus noll. Men det regn som nu kommer binder snön som inte längre blåser in över E65 på samma sätt som tidigare. Vinden har mojnat och det känns lite som om faran är över för den här gången, säger Ingemar Andersson.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons