GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efterlysning: Är du sydöstra Skånes värsta soffpotatis? – vi söker DIG!

Har du tappat bort toppformen i chipspåsen?
Har du skavsår i handen efter fjärrkontrollen?
Är ”motion” främst något du förknippar med ett annat årtionde?
Skulle du vilja förändra allt det här och bli hälsosammare?
Då är det DIG vi söker!
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Motion • Publicerad 28 november 2022 • Uppdaterad 4 december 2022
Är du sydöstra Skånes värsta soffpotatis?
Är du sydöstra Skånes värsta soffpotatis?

Vi vet hur det kan vara. Du var i kanonform en gång i tiden men så kom livet emellan. Sakta blev det lilla steget till slingan eller gymmet till ett gigantiskt och oöverkomligt hinder. Det är så lätt hänt.

Du hamnade i soffan och rätt var det var upptäckte du att du ”varvat” hela Netflix-utbudet.

Du skulle vilja börja träna igen men du vet inte riktigt hur du ska bära dig åt.

Nåväl, vi har svaret!

Nu söker YA sydöstra Skånes värsta soffpotatis. Den som väljs ut får hjälp med coachning till en hälsosammare livsstil. Du kommer att få professionell hjälp av Gry Kragh, personlig tränare på H3gym i Ystad. Hon hjälper dig med ett lämpligt träningsschema och kostråd, och H3gym sponsrar med snajdiga träningskläder, så du får en flygande start!

Gry Kragh på H3gym kommer att hjälpa dig på vägen mot en hälsosammare livsstil.
Gry Kragh på H3gym kommer att hjälpa dig på vägen mot en hälsosammare livsstil.Foto: Mark Nordvall Hanlon

Slutmålet är att du ska genomföra ett motionslopp på cirka fem kilometer som vi väljer tillsammans. Vi står för anmälningsavgiften.

Är du själv sugen eller känner du en soffpotatis som vill bli hälsosammare? Skicka in en anmälan till webbredaktionen@ystadsallehanda.se

Anmälan ska innehålla en bild på dig samt en beskrivning av din historia och varför du vill göra den här resan. Du ska vara bosatt i någon av våra fem kommuner: Ystad, Sjöbo, Skurup, Tomelilla eller Simrishamn.

Du kommer löpande att dokumentera din hälsoresa i bild, video och eventuellt text. Vi kommer också att träffa dig några gånger på vägen för att stämma av hur det går.

Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.