Annons

Lars Mohlin: Få ännu mer – med sydöstra Skånes ledande lokaltidning

Tidningen du läser just nu är sydöstra Skånes ledande lokaltidning. Vi är bäst i världen på nyheter från Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo och Skurup.
Att läsa Ystads Allehanda är det bästa sättet att hålla koll på vad som händer där du bor. Men ibland räcker inte ens en riktigt bra lokaltidning till för att stilla nyfikenheten. Det finns ju en värld utanför sydöstra Skåne också.
Lars MohlinSkicka e-post
Publicerad måndag 10:43
Lars Mohlin
Detta är en personligt skriven text i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
+ Allt YA insida
+ Allt YA insida

Därför är vi på YA glada över att nu kunna presentera ett erbjudande som kommer att ge våra läsare tillgång till ännu mer bra journalistik.

Vi kallar det +Allt och det innebär att du som är prenumerant utan extra kostnad får tillgång till massor av läsning. Förutom Ystads Allehanda kommer du att kunna läsa de digitala utgåvorna av flera svenska tidningar som Dagens Nyheter, Sydsvenskan, Expressen och Skånska Dagbladet helt utan extra kostnad (om du är pappers- eller e-tidningsprenumerant på YA).

Annons

Livsstilsmagasin som Allt om Mat, Damernas Värld, Illustrerad Vetenskap och många andra ingår också i erbjudandet.

Jag har många gånger fått frågan om varför det inte finns en tjänst för journalistik som motsvarar den Spotify har för musik. Det blir ju orimligt dyrt om man måste teckna prenumerationer på varje tidning som innehåller något intressant att läsa.

Med +Allt-erbjudandet, som vi tagit fram i samarbete med Bonniers, tar vi ett stort steg mot att skapa ett “journalistikens Spotify”. Nu blir det både enklare och billigare att läsa många olika högklassiga tidningar.

Detta innebär givetvis inte att Ystads Allehanda släpper sitt lokala fokus.

Vi strävar varje dag efter att göra landets bästa lokaltidning eftersom vi tycker att Sveriges vackraste landsända förtjänar det.

Det tänker vi fortsätta med.

Annons
Annons
Annons
Annons