Annons

Förare stoppades med hembränt

När polisen kontrollerade en personbil som stod parkerad vid rv 9, tre kilometer öster om Glemmingebro, påträffades fordonets ägare i baksätet.
Ystad • Publicerad 17 november 2002

Den 40-årige mannen var kraftigt berusad och hade en femlitersdunk bredvid sig. Dunken innehöll sprit som misstänks vara hembränd. Inga övriga personer fanns i bilen. Händelsen inträffade vid 23.30-tiden på lördagskvällen. 40-åringen, som är hemmahörande i Tomelilla, omhändertogs och fördes till polisstationen i Ystad. Där placerades han i arresten och fick sova ruset av sig. Polisen har inga bevis för att mannen har kört bilen i berusat tillstånd. Därför är han endast misstänkt för brott mot alkohollagen. Några förhör har ännu inte hållits. Tomelillabon försattes på fri fot vid sextiden på söndagsmorgonen.

Magnus Wegerup magnus.wegerup@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons