Annons

Fyraåring kan ha förts ut ur landet

En fyraårig skånsk flicka misstänks ha förts ut ur landet av sin pappa. På tisdagskvällen hittades en bil i Ystad som sätts i samband med bortförandet. Flickans föräldrar tvistar för närvarande om vårdnaden av flickan.
Ystad • Publicerad 5 februari 2003

Den fyraåriga flickan fördes bort från en mindre ort i Mellanskåne någon efter kl 15 på tisdagen. - Vi har misstankar om att pappan är på väg till sitt europeiska hemland med flickan och kontrollerar färjeavgångarna från Ystad. Att nu den här bilen hittats i Ystad stärker naturligvis misstankarna om att flickan har förts ut ur landet med en Polenfärja eller kan komma att göra det. - Men vi ska också kontrollera några adresser inom landet, sade Lars Lindvall, inre befäl vid polisen i Lund till YA vid 23.50 på tisdagskvällen.

Peter Hellemark peter.hellemark@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons