Annons

Här är veckans mest lästa artiklar

Allt från tornväktare som blåser fel i luren till smitande smugglare och åskoväder. Vi har sammanställt listan på allt ni YA-läsare tyckt varit intressantast i veckan som gått.
Sydöstra Skåne • Publicerad 8 september 2019

Tågstopp efter larm från hamnen – polis och tull i centrala Ystad

Annons

Det var i fredags morse tågen stod helt stilla strax utanför Ystads station. Orsaken var att tullen hade ett ärende med en smugglare som smitit över spåren.

Alliansens förslag: Skrota varm mat till äldre

Alliansen och SD föreslår att kommunen skrotar distributionen av varm mat och låter var och en köpa egen micromat. Detta på grund av att de anser att de har problem med att hålla maten varm.

Åskväder på väg: ”Förhöjd risk på Österlen”

Under torsdagseftermiddagen letade en kallfront sig in över Skåne och bjöd på en del åska och kraftiga regnskurar.

Tornväktaren blåser fel med avsikt: ”Ser detta som en särskild stridsåtgärd”

Ystads tornväktare har hamnat i en facklig tvist och därför kommer i ren protest att blåsa fel i luren första halvtimmen.

Annons

Fem haffades för knarkbrott i närheten av parken

De fyra männen man ertappade i Brunnsparken fick alla följa med till polisstationen för att lämna urinprov då man misstänkte dem för narkotikabrott. En av dem misstänks nu dessutom för innehav.

Paulina Leuku ShakeriSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons