Annons

Jeansdräkt från barnbarnet

Ystad • Publicerad 5 juli 2007
"Jag gillar att matcha. I dag blev det svarta skor, svart väska och svart hårband", säger Britta Sandell från Sandhammaren.Bild: Mia Bobzow
"Jag gillar att matcha. I dag blev det svarta skor, svart väska och svart hårband", säger Britta Sandell från Sandhammaren.Bild: Mia BobzowFoto: 

Plats: Stortorget

Tid: 4 juni 10.07

Annons

Namn: Britta Sandell, Sandhammaren

Vad har du för kläder på dig?

– En jeansdräkt som mitt barnbarn köpt i Stockholm. Svarta skor som jag hittade hemma i garderoben. De har ju blivit moderna nu. En blommig ihopfällbar käpp, svart skärp och svart hårband. Väskan är ganska ny. Den har jag köpt här i Ystad.

Vad har du för klädstil?

– Jag älskar jeans! Och att matcha. Det kan nog beskriva min klädstil.

Ditt bästa klädköp?

– Det måste vara jeansdräkter. Jag har två till hemma och en som är lite ljusare.

Sämsta klädköpet?

– Jag köpte en gång en grön kjol som jag tyckte var fin då. Jag lade en massa pengar på den men sen har jag aldrig använt den.

Hur mycket lägger du på kläder varje månad?

Annons

– Jag vet inte. Jag köper sällan kläder men när jag väl handlar något så försöker jag satsa på kvalitet. Mina barn och barnbarn hjälper mig ofta att köpa kläder.

Till sist, vad skulle du aldrig ta på dig?

– Åh, halvkorta piratbyxor som alla har. Sånt trams. Jag har provat en gång. Men nej, byxor ska gå ända ned. Jag har flera i jeans.

Anna Engström

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons