Annons

Konferenshotell i konkurs

Ystads Spa och konferenshotell har begärt sig själva i konkurs. Sedan olika försök att ombilda företaget visat sig resultatlösa lämnade företaget idag in sin konkursansökan till Ystads tingsrätt. Konkursen berör sex anställda.
Ystad • Publicerad 4 mars 2002

Hotellet som som invigdes i slutet av april 2001 drogs inledningsvis med problem på grund av försenade byggarbeten och gick därmed miste om delar av förra årets turistsäsong. - I praktiken förlorade vi en stor del av turistsäsongen 2001. Vi hade räknat med att komma igång i samband med påsken, skriver företaget i ett pressmedelande. Företaget lyckades inte ta igen de förlorade intäkterna utan istället har det diskuterats alternativa lösningar för att verksamheten ska kunna drivas. Men utan resultat. - I det läget återstod inget annat än att begära företaget i konkurs, skriver företagets styrelse. Text: Magnus Aspegren

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons