Annons

Philip Liedberg vann Shall We Dance

Philip Liedberg och Fransisca Eriksson tog, efter en jämn och hård kamp, hem segern i lördagens Shall We Dance. Champagnen flödade, fotoblixtarna smattrade och ”barbapappa på is” log med hela ansiktet. ”Det känns fantastiskt”, sa en något anfådd Philip Liedberg efter vinsten.
Ystad • Publicerad 3 oktober 2010
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 

I den fullsatta Surbrunnsparken var stämningen hög när Shall We Dance gick av stapeln i går kväll. De tre domarna Maria Öhman och Ann Wilson från Lets dance och Anders Jeppson från Vollsjödanssportklubb hade ett tufft jobb med bedömningen.

– Det viktigaste är att de har roligt, bjuder på sig själv och håller takten, sa Maria Öhman innan tävlingen satte igång.

De åtta paren bjöd verkligen på många minnesvärda uppträdanden. När Philip Liedberg kom in med solglasögonen, guldslips och till konfrensieren Rickard Herreys ära; gyllene skor, blev det stående ovationer från publiken. De kunde inte få nog av den rockande krögaren som trots sin enligt egen utsago, dåliga kondition, fick dansa tre gånger.

Martin Strandberg
Helena Stenkvist
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons