Annons

"Stillöst under sammanträdena"

Folkpartisten Staffan Björnberg, som är nyvald ledamot i Ystads kommunfullmäktige, reagerar bland annat över hur de nya ledamöterna togs emot i Knutssalen.
Ystad • Publicerad 27 november 2002

Han anser i ett brev till kommundirektör Jan-Inge Ahlfrid att de fick en sämre introduktion "både vad det gäller lokaler och sitt nya uppdrag än vad varje arbetsgivare ger även sina korttidsanställda vikarier". Det är på gränsen till anvsvarlöst tycker han. Från att en gång suttit som ersättare i fullmäktige på 80-talet "tvingas jag tyvärr konstatera att mycket av det som var gammalt och dåligt för 20 år sedan finns kvar och fortfarande gäller". Han saknade information och det var till och med besvärligt att hitta sin plats. Det är också "lite stillöst när ledamöter under sammanträdena halsar ur medhavda flaskor" slutar han brevet.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons