Annons

Tjuv stal parfymer på Åhlens

(Uppdaterad) Mannen lämnade Åhlens på Blekegatan i Ystad med minst fyra presentförpackningar med herrparfym. Han "glömde" dock att betala och efterspanas nu av polis.
Ystad • Publicerad 7 november 2008

Stölden inträffade omkring klockan 13.45 på fredagen. Mannen stal då flera presentförpackningar med herrparfym och lämnade butiken utan att betala.

Den misstänkta gärningsmannen hade på sig ljusblå jeans, en ljusgrå munkjacka och rödaktig keps. Han uppges ha ljust hår som var lite längre i nacken.

Annons

- Vi har upprättat ett allmänt larm om att man ska hålla ögonen öppna efter personen, säger Cindy Schönström-Larsson på polisens kommunikationscentral.

Polisen vill nu få in tips från allmänheten. Om du sett mannen eller har andra upplysningar kring stölden - ring polisen på 114 14. Under fredagseftermiddagen hade polisen ännu inte gripit någon misstänkt för stölden.

Frida Eriksson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons